Мовознавчий квест

2017-02-24

/Files/images/kU_d6gg0YP8.jpg

Згідно річного навчального плану Носачівської ЗОШ I-III ступенів з 13 по 24 лютого 2017 року було заплановано проведення декади предметів суспільно-гуманітарного циклу. Всі учасники методичного об’єднання активно включилися в її проведення. Вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, російської мови, англійської мови, історії показували для колег відкриті уроки з використанням інтерактивних технологій, презентували різноманітні виховні заходи.

Вчителем української мови і літератури Гуртовою К. М. було розроблено і проведено мовознавчий квест для учнів 8-9 класів, де школярі намагалися практично застосовувати здобуті на уроках знання з української мови, розвивати мислення, ерудицію, увагу, спостережливість, вміння працювати в команді.

І ось, нарешті, всі 11 завдань виконано – в руках переможців – ключі. Їх здобули команди «Маківка» (8 клас, капітан – Скарга А.) та «Козаки» (9 клас, капітан - Пишний С.) . Другою до фінішу дійшла команда «Мовознавці» (9 клас, капітан – Більніцька К.), третьою у турнірній таблиці стала команда «Наталка Полтавка і помічники» ( 8 клас, капітан – Ускова В.). За участь у мовознавчому квесті команди були нагороджені солодкими призами.

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi