День безпечного Інтернету

2018-02-06

/Files/images/i6nuVWmpBRU.jpg

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ У НОСАЧІВСЬКІЙ ЗОШ I-III СТУПЕНІВ

6 лютого 2018 року учнівське самоврядування провело ряд заходів, розроблених напередодні, які стосувалися безпечної поведінки дітей в мережі Інтернет. Девізом дня стало гасло: «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою». Ще зранку учениці 10 класу Бобошко Анастасія та Сириця Інна провели акцію, основний зміст якої – нагадати учням і учителям, що 6 лютого відзначають день безпечної поведінки в мережі. Завдяки зусиллям дівчат кожен отримав емблему, яка відповідала тематиці дня.

Цікавим заходом стала вікторина про блогерів, яку підготувала і провела Мащенко Ксенія, учениця 9 класу. Під час цього міні-змагання кожен мав змогу отримати солодкий приз, якщо ж, звісно, дав правильну відповідь на питання. Найбільший «скарб» зібрала Шаптала Аліна, учениця 8 класу.

Не пройшов даремно день для тих учнів, які люблять полемізувати. Шестеро учнів нашої школи взяли участь у дебатах Карла Попера на тему: «Інтернет – це добро чи зло?». Члени команди у складі Шаптали Аліни, Шаптали Максима і Волинця Сергія обґрунтовували переваги Інтернету, а їхні противники – Ускова Владислава, Мащенко Ксенія і Бобошко Анастасія наполягали на недоліках «всесвітньої павутини».

Не менш цікавим був квест «Безпека в мережі», розроблений педагогом-організатором Гуртовою Євгенією. Учні відвідали 6 кімнат, де на них чекали цікаві завдання, отримали ключі та поборолися за приз. Команда у складі учениць 10 класу – Бобошко Анастасії, Сириці Інни та Більніцької Катерини – виявилась найспритнішою і отримала солодкий приз.

День був корисним, адже у невимушеній ігровій формі учні ще раз повторили правила безпечної поведінки в мережі Інтернет.

Євгенія Гуртова,

педагог-організатор

Носачівської ЗОШ I-III ступенів

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi