"Ми це зробили!"

2018-01-13

/Files/images/26814675_387564071689613_2959279295280972630_n.jpg

Ми це зробили!!!

11 січня 2018 року в освітянському житті Смілянського району відбулася знаменна подія. На базі Носачівської загальноосвітньої школи за підтримки команди EdCamp Ukraine проведена регіональна (не)конференція міжнародного вчительського руху EdCamp на тему «Освітнє середовище з дитиною в центрі».

Завдяки нестандартній формі проведення заходу вчителі мали унікальну можливість ознайомитися з сучасними тенденціями в освіті на двох експертних паралелях, які провели для них спікери – фахівці з Києва, Черкас, Городища і Сміли, та на вчительській паралелі, де педагоги ділилися власними напрацюваннями, обговорювали важливі проблеми шкільного життя.

У регіональній (не)конференції міні-EdCamp Nosachiv взяло участь більше 100 педагогів і 17 експертів з чотирьох областей України. Всі вони отримали можливість долучитися до спільноти відповідального вчительства, отримати інтерактивний професійний досвід, відчути себе "агентами змін" та "БІЛИМИ ВОРОНАМИ"! Унікальний дискусійний формат заходу, нестандартні організаційні рішення, креативність, атмосфера тісної співпраці і творчості – цим запам’ятається (не)конференція міні-EdCamp Nosachiv, яка, безперечно, матиме «ефект довгого хвоста», що виявиться у нових педагогічних ідеях і проектах, спільній діяльності вчителів, у продовженні дискусій та обговорень у педагогічних колективах.

Дякуємо всім учасникам і партнерам, хто долучився до організанізації і проведення цього важливого методичного заходу.

Детальний фоторепортаж за посиланням: https://photos.app.goo.gl/QeXxuAGprwEQu6W53

Подяка всім, хто був причетний до проведення заходу, на сайті відділу освіти за посиланням: http://rvosmila.gov.ua

Координаторки регіональної (не)конференції міні-EdCamp Nosachiv Олена Громова, Алла Забарна.

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi